beats by dre cheap

Put putuje Latifaga :))))))))))))))

Selam alejkum we rahmetullahi we berekatuhu.

 

Mi nijetimo na put insaAllah, jos ne znamo kad krecemo ali se blizi :))))))

Zadnja dva dana nezelim putovati jer mi je previse stresno sve pakovati i razmisljati i o najmanjoj sitnici. Uzdam se u Allaha Milostivog da sve prodje kako treba i da nam  nezatrebaju zdravstvene knjizice jer me toga haman pa najvise strah :(

 

Opet s druge strane radujem se i nemogu iscekati kad cemo se vinuti niz kaldrmu i odbrojavati kilometre i sate koliko nam treba da stignemo.

 

Nadamo se da cemo ove godine uspjeti sresti ljude koje prosle nismo i da cemo upoznati nove. Da cemo se otisnuti do vezirskog i kahvenisati s posebnom :) Radujemo se da ponovo vidimo i zagrlimo tetu M kojoj ovdje kazemo da nemamo njenog broja zbog promjena sto aparata sto sim kartice, zato, tetka M ili nam sarni sms (brojevi su nam isti) ili nam posalji mail da se mozemo vidjeti insaAllah.

Radujemo se monaliza osmjehu i igri sa vlasnikom istog a mama mahsuzije gnjavljenju medenjaka :) i kahvenisanju sa mamom ;)

A znate sta me posebno raduje? Da ce jednoj ljepotici uvojci biti (samo malo) cupkani :) i kahva nas dviju i copora djece (makni sok sto moze ofarbat cilim! neodgovaram za posljedice :) )  Majo, i tebe bi upoznati kod iste,mozda se i pruzi prilika?

E odo sad, nema smisla :) babo sam pakuje auto :D

 

Ostajete mi u Allahovoj milosti i zastiti a ja ko putnik cu vas se svih sjecati dovom,jer dova putnika se neodbija!

 

p.a. amka,ti si na posebnom mjestu u mojim dovama, znas to!

hendikepiranidjecak
http://hendikepiranidjecak.blogger.ba
29/06/2010 22:16