beats by dre cheap

Ako...

se pitate jesmo li dobili nalaze onda je odgovor, nismo!

 

Esselamu alejkum

Svaki dan, al bas svaki dan kazem, e danas cu pisati. I onda se predomislim i nadjem neki precizni datum da pisem i na kraju sam sama sebi kazala: "E, 01/12 ces pisati jer je na taj dan raaavnih dva mjeseca od kako smo uradili bruku pregleda i od tog dana mi cekamo i cekamo i zagledam u ono postansko sanduce sve u nadi da cu konacno ugledati kovertu. Ali...jos je nema :(

Zvala sam dva puta V, tamo gdje smo radili preglede. Pa sam onda dva puta zvala AS da i njih malo "poguram" i obecano mi da cu odgovore dobiti brzo, jos nisam! Prije sedmicu dana moja dr je zvala licno AS da provjeri gdje je zakocilo i da i ona malo pogura, jos nismo nista dobili.

I kazu mi, izbjegavaj stres!? Ko jel ja??? Pa nisam kamen, ja sam majka! Jel postoji majka na dunjaluku koja nebrine za svoje cedo? Jel moguce da za ono sto od srca "odpadne"  moze biti svejedno?

 Glaucom, moj vjerni saputnik je  kriv za sve moje frustracije,jadikovke,brige i ljutnje, tako je najlakse,njega nece nista boljeti :p mogu sve iskihati na njeg :)

 

A 07/12.03 je bila nedjelja,suncana,prelijepa,topla... i ja sretna. Danas je utorak,suncan ali hladan...i ja drugacije sretna.

 

Veceras je moj pasha,mamino srce u kooperaciji sa maminom ocnom zjenicom napisao sljedece: " Ko ovo cita,on je cisti gubitnik!" i onda  papir dali babi u ruke:)  Treba li da vam prepricavam koja je vriska i trka bila po kuci i smijeh koji se cuo i do pete kuce u komsiluku?

 

Selam alejkum i ostajte mi u Allahovoj milosti!

hendikepiranidjecak
http://hendikepiranidjecak.blogger.ba
07/12/2010 22:13