beats by dre cheap

Cuva slomila kljucnu kost :(

Selam alejkum

Jeste,Cuva je u vrticu pala igrajuci se na spuzvama i strunjaci i slomila kljucnu kost :( Boli je,place,cijelu noc je slabo spavala  :(  Esid i Naid su je juce poslijepodne bili tuzni i uvijek joj pri ruci. Zapitkivali je treba li joj sta,donosili sve i svasta samo da se ona nasmije.Crtali joj srcadi cak i Naid sa kojim je inace konstantno u konfliktu :)

 Razlog zasto pisem ustvari ovaj post je sasvim drugi a opet veza sa ovom Cuvinom nezgodom. Nakon sto smo bili u hitnoj i posto smo radili rendgenski snimak na kojem se ocito vidi prelom dobila je bandazu sa kojom babo i mama bas nisu prezadovoljni :(

Zbog tog naseg nezadovoljstva insan trazi svaku mogucu pomoc,misljenje,sve sto bi mu moglo biti od koristi ako nista barem onog "probali smo sve".  Nisam ni ocekivala ni vjerovala da cu dobiti odgovor na mail koji sam sinoc negdje oko 22:00 napisala covjeku kojeg smo upoznali prije skoro 7 godina,koji nas je kako tad tako i sve ove godine pazio i bodrio kroz Esidove operacije i sve ostalo. Dr.B. pisala sam vise puta o njemu, covjek kojeg nije moguce opisati,danas jos teze! U svom svom bolu sto nju boli, napisem dr.B mail cisto da sama sebi kazem probala si... i jutros s nevjericom gledam mail box i jednostavno ne mogu da vjerujem da je moguce da je odgovorio i to u 00:11 ! Ljudina, covjek s nevjerovatno velikim srcem,al bas srcem! On ima veze sa Esidom i ima termine sa njim,cak ni zbog njeg ne mora odgovarati na maile a kamo li zbog njegove sestre. Mogao ga je lagano "delete" i zaboraviti jer mu je i njegovih pacijenata previse. Al NE nije to uradio, naprotiv, zahvalio se na slikama koje sam mu poslala kako rendgenskim tako i Cuvinim slikama sa bandazom. Napisao opsiran odgovor  i kao i uvijek napisao rijeci pune optimizma koje covjeku toliko znace i tako uvjerljivo da jednostavno ne mozes da ne povjerujes u njih. Jednostavno za ne povjerovati!

Vec smo mail proslijedili nasoj dr pa da vidimo dalje kako da promjenimo nacin bandaze i postavimo onako kako je B kazao.

Cuva je upravo zaspala,kako i nebi kad smo haman cijelu noc budne bile. I mama bi u horizontalu al joj se neda :/ obaveze zovu!

 

Vama mahsuz selam i svaki hajr zelim!

hendikepiranidjecak
http://hendikepiranidjecak.blogger.ba
04/01/2011 07:46