beats by dre cheap

Prve informacije

Selam alejkum

 

Danas su nam bile prve informacije u skoli. Do danas je to sve nekako bilo grupno, roditeljski sastanci bez karaktera i nekih posebnih pojedninacnih osvrtanja. Medjutim, danas je zavrseno sa tim zajednickim sastancima i sad sjede roditelji i ucenik s jedne a uciteljica sa druge strane.

Nekad prije par sedmica smo rezervisali vrijeme za informacije. Pisala sam u proslom postu da smo dobili seme koje je uciteljica danas objasnjavala. Zadnje dvije sedmice sam bas zabrinuta sta ce reci a tek kad sam dobila seme.... E tad sam se tek zabrinula jer je veeeeelika razlika izedju njih dvojice. Znam, znam da dvoje djece ne mozes porediti cak i kad su blizanci u pitanju, ali... tesko je to izbjeci.

Naid je bio "na tapetu" i fakat sam sama sebi govorila u fazonu, 'bolje prvo losije pa onda bolje'. ALI, e bas sam se prevarila :) al' ne zalim! Pocela je uciteljica odmah sa pozitivnim misljenjima,hvalila ga a ja svo vrijeme cekala kad ce ga poceti kuditi jer to obicno ide tako, prvo nahvale i onda ko slag,  "ali"  ovo mu nije dobro. Kako sam se grdno prevarila, al' ne zalim! Ona sema koja je mene ustvari najvise zabrinjavala je, koliko sam mogla razumjeti sasvim dobra. Kaze uciteljica, kad stoji u srednjoj koloni ti treba da budes zadovoljna, to je jako dobro. Takodje ako stoji u prvoj i drugoj ( ne moze bas najbolje , skoro moze)  je sasvim OK . Ako pak stoji u trecom ( moze ) treba da budes sretna, rece uciteljica Beta! Naid jedino kod konkretnih predmeta ima X u poljima "moze"  sto je ustvari najbitnije, ali treba to mami dokazati :) .

 U po razgovora  Naid prekida i hoce da sapne nesto babi ( cuo je kako ga uciteljica fali pa se uhvatio fursata) " e hoces mi sad napraviti da igram Wii?" na sto je babo potvrdno klimnuo glavom i onda smo veceras rat vodili dok smo ih otjerali na spavanje :)

 

A Esid, pa zar se ima o njemu sta reci? On je najbolji ! Cita uveliko te on i jos jedan drugar iz razreda idu svakodnevno u posjetu prvom prazredu gdje sa prvacicima uce citati i racunati!  On nema niti jednog X u prvoj koloni, u drugoj ima 2-3  (  npr. da saceka svoj red kad se prica ) al mu je zato treca prebukirana :) I rece Beta, mozete samo biti ponosni! Kako da nisam!!!!!!

 

Vratismo se babo i ja kuci, k'o da smo plugove vukli smorili se. Boze moj kako covjek sam sebe nasekira ni zbog ceg.

Sljedecu sedmicu smo insaAllah na odmoru i idemo obici jednu malu bebaru :) bas se radujemo.

 

Vama zelimo svaki hajr i od srca selamimo!

hendikepiranidjecak
http://hendikepiranidjecak.blogger.ba
10/02/2011 22:29