beats by dre cheap

Op dan..

Esselamu alejkum we rahmetullah

Noc u neizvjesnosti sta je sa Naidom odnijela nam je puuuno puuuuno snage ali i pomogla nam na jedan drugi nacin. Zvuci suludo, ali, iz ovog smo izvukli tako puno pouke. Nekako drugacije sutra krecem na put sa cinjenicom da ce se u sirjedu operisati, da ce imati bolove, da ce biti imobilan...totalno svezanih ruku. Oh ne, ruke nece biti vezane :) zaposlicemo ih ;)

Naid i veceras ima temp, ne tako visoku kao juce ali je visocija. Zbog toga ni sutra nece u skolu a to mu ni malo nije drago. Veceras smo se ubjedjivali neko vrijeme da ne moze u skolu dokle god ne bude sasvim zdrav. Na kraju, uspjeli smo ga ubijediti da ce kod nane biti dobro i da ce dobiti dozvolu da igra nintendo :)  I upalilo je ;) jos samo da Cuvu nagovorimo da ide u vrtic :D

Esid babo i ja smo insaAllah sutra putnici. Imamo prije podne obaviti nesto a u 12:30 imamo termin za rendgensko snimanje i poslije toga vadjenje krvi. Tako smo nekako spremni za srijedu insaAllah kad je planirana operacija. Posto je zahtjevnija i duze ce trajati, vjerujem da smo taj dan kako prvi tako i jedini za op. Jesam li spremna ili nisam? Vise ni ja ne znam. Ubjedjujem se da jesam, vidjecemo...

Veceras mu govorim, u srijedu poslije operacije, kad dodjes na odjeljenje, imam jedno iznenadjenje za tebe :) a on dusa draga kaze, 'jel u Bazar?"  vec nam je tradicionalno da kad smo u AS odlazimo nakon obavljenog posla u "Bazar" trzni centar 'cijeli svijet u malom' jer tamo braca turci prave naaaaaajbolji kebab :)  E mi imamo jedno mjesto i samo tu jedemo kebab kad god smo u AS. Esid taj dan haman pa nista ne jede, jer ceka svo vrijeme da ide na kebab :) . Nasmijah mu se posteno. Ne reko, sutra cemo na kebab kad slikamo kukove i kad izvadimo krv a prekosutra je nesto drugo :)

Nisam mu htjela odati tajnu da sam mu u subotu kupila Nintendo XL u njegovoj omiljenoj boji-zelenoj ;) Danas je opet zaplatio novcanik i pala je nova igrica  Super Maria ;) 

 

Eto, ostavljamo vas Uzvisenom u amanet, neka vas On cuva jer boljeg Cuvara nema! neka vas On Uzviseni sacuva iskusenja koja ne mozete podnijeti i odkloni sve ruzno od vas,amin! Sjetite nas se dovama a mi se javimo ponovo insaAllah kad imadnemo pristup netu.

 

Esselamu alejkum we rahmetullah

hendikepiranidjecak
http://hendikepiranidjecak.blogger.ba
07/03/2011 21:35