beats by dre cheap

Bajram Mubarek!

Esselamu alejkum blogerasi

Evo nas nakon 15 dana cini mi se. Stigli smo kuci nakon cijelih 6 sedmica pecenja na Bosanskom suncu :) Bosna k'o Bosna, prelijepa i koliko god da boravili u njoj uvijek je premalo :(

Bilo nam je lijepo (ako izuzmem vrucinu) a vec sam vam pisala da je  Esid, posebno u pocetku imao problema sa vrucinom pa smo tako i sve obilaske sveli na minimum. Ono sto bi izdvojila kao posebno upecatljivo i za Esida i nas kao cijelu porodicu je posjeta Potocarima (moja prva nakon 20 godina). Momci a i cura su dovoljno veliki da je bilo vrijeme da saznaju sta se desilo u Srebrenici 1995 godine, kakav masakr je ucinjen, kakva nepravda samo radi la ilahe illallah!

9/7 oko podne smo stigli u Potocare i taj prvi susret sa bjelilom nisana je neopisiv, suza suzu stize... Dok smo putovali, sa radija saznasmo da kamioni sa 520 tabuta isti taj dan stizu u Potocare i nakon kratkog odmora, vec u 16 h bili smo na mjestu gdje ne znas jel te vise tuga obuzima ili dova ili sramota! Stojis pred njih 520 i samo ti u glavi odzvanja "zasto zasto, kako ste mogli"!? Da Uzviseni dadne svakom po zasluzi a On je Jedini Pravedan, kazna a i nagrada ce zasigurno svakog stici!!!

 

Zadnji put sa se javila sa porukom da je Esid dobio upalu :( Pocetak je bio tezak al hvala Allahu smirilo se! Jos uvijek nisamo imali razgovor sa Dr o zadnjim pregledima koje smo uradili u AS. Imali smo zakazanih par telefonskih sastanaka al' se vazda nesto poremeti i tako ostade. Doduse, sekretarica mi rece da je nesto lose, sigurno bi nas hitno zvali. Elhamdulillah pa nije. Ono sto je najveci problem i pitanje je to sto izmokrava previse izmedju katereliziranja. Sta cemo sa tim...na to i mi cekamo odgovor.

 

Jucer nam se stigao i mubarek Bajram :) elhamdulillah. Zato, svima vama dragi nasi zelimo lijepe i bericetne mubarek dane i da Uzviseni primi nas post, uslisa dove i da nase vjecno boraviste bude Dzennet, amin, amin, amin.

Bajram Serif Mubarek Olsun!

 

Esid i mama

hendikepiranidjecak
http://hendikepiranidjecak.blogger.ba
20/08/2012 08:19