beats by dre cheap

...

Selam alejkum

Nekad stvarno pomislim da mogu pisati i pisati, jer toliko toga bi se imalo reci. Nekad tisinom govorim a da li se cuje...mozda...

Nadam se da ste vi dragi moji blogerasi i ostali puno bolje od mene :( Kad bi svoje trenutno stanje trebala opisati jednom rijecju,  vjeruje da bi to bila rijec "umorna". Umorna od svega, od svakodnevice, razmisljanja, strahova, zivota.

Jutros su leukociti bili na +3 a to bi znacilo samo jedno, upala. Blank je na nitrite, krv, raspolozen, bez bolova. Je li upala? Jos nedelja :/ urin se ne moze poslati na urinokulturu, baksuzluk! Preostaje mi cekati do ujutro a sati tako sporo prolaze :(

Je li moguce da nije prosao ni mjesec a on se mora suociti sa jos jednom seriom pencilina?

22/8 smo ponovo bili u AS, odjeljenje A1. Ponovo smo (nakon svadje sa laborantkinjom koja nas je htjela vratiti jer smo, ne svojom krivicom dosli pred sami kraj radnog vremena, a to bi znacilo da ponovo sutradan profuramo tih 400 km) vadili nalaze. Ovaj put nismo imali plaster za "uspavljivanje" vena pa je hrabri djecak uboden "nazivo" bez da se javio :) Nalaze, odnosno poziv dr. imamo zakazan 26/9 kada bi nas trebao obavjestiti o stanju. Prosli put kad smo razgovarali (nakon prve konsultacije i prvih nalaza krvi) dr je nezabrinut spomenuo neki hormon kome ona tri slova zaboravih. Ovaj put je malo vise pojasnio cemu sluzi a sluzi za rad stitne zlijezde. Proizvodi se negdje u mozgu i Esidov mozak odnosno taj centar, prinudjen raditi brze i vise kako bi uspio proizvesti vise tog hormona.  Nakon ovih nalaza trebalo bi se utvrditi da li je to bila slucajnost (povisen nivo tog horona) jer Esid nema nikakvih reakcija a po vrijednostima itekako bi trebao imati. Dr. vjeruje da je to bilo trenutno a sad ce mo vidjeti da li je bio u pravu.

Sjecate se one urodinamike iz juna mjeseca, dogovorenih telefonskih sastanaka... Zadnji je trebao biti 8/8 al je dr.Sharli nedostajalo nesta pa nije mogla nazvali, ali nas (kako rece sekretarica) nije zaboravila. Jos uvijek nije nazvala... Jel potrebno da govorim kako to utice na insana???

 

Sjetite nas se dovama...

Selam alejkum

hendikepiranidjecak
http://hendikepiranidjecak.blogger.ba
02/09/2012 14:34