beats by dre cheap

hladan, ugodan, bolan... tush :/

Selam alejkum

Kratko je trajalo zadnje odusevljenje :( zivot je takav, koliko ruza toliko i trnja, borba ili prasina a mi do sad nismo dugo ostajali u prasini, nastavljali smo dalje. Tako i ovaj put, moramo, ma koliko bilo tesko!

U utorak smo Esid i ja bili u AS kod bandazista, dradili sto smo trebali i naravno zavrsili na kebabu jer je nemoguce biti u AS i ne otici na kebab :) Nismo otisli na odjeljenje A8 jer smo ocekivali da ce ispostovati termin koji su nam dali za juce u 13:00. I ne, nisu nazvali ali...

Jucer smo imali zakazan i telefonski poziv od dr K. endokrinologa koji nas vec drugi put poziva u dogovoreno vrijeme. Nalazi, e to je onaj ljepi dio danasnje posta, elhamdulillah. Svi nalazi su sasvim uredni masaAllah cak i D vitamin koji je bio na donjoj granici sad je vise nego dobar i ne moramo uzimati onih 10 µg koje smo uzimali u zadnjih pola godine. Hormon koji je u zadnjim nalazima bio jako visok, sad je sasvim normalan. Ono sto je i dalje isto je da ostali hormoni odgovaraju uzrastu od 6-7 god i cinjenica da ce kasnije uci u pubertet i vremenski duze rasti od svojih vrsnjaka. Sve  u svemu zadovoljavajuce, nova kontrola u martu sljedece godine insaAllah.

Iscekujuci poziv iz A8 pogledamo jucer u postansko sanduce i ... koverta umjesto poziva. Otvorimo kad ono termin  1/11.2012 :(  stoji samo "kontrola" tek mi onda nista nije jasno ://  Vec je bilo kasno da zovem odjeljenje da pitam sta je, te ostavim to za danas. A datum nam nikako ne odgovara, jer nam autu istice registracija a vise nemamo namjeru da je produzavamo jer nam je slucaj za kupovinu novog auta u procesu i registrovati ovo bio bi cisti promasaj.

Zato jutros iz dva razloga nazovem broj tel. koji je stojao na pozivu, javi mi se jedna od sekretarica i objasnim joj kakva je situacija sa autom i da probamo naci termin u oktobru. Uz to je pitam sta je razlog pozivu a ona ko iz topa " razgovor sa hirurgom za operaciju!?" sreca pa sam sjedila, inace bi se ukinula s nogu i ovako mi se cijela kuca okrenula oko mene. Budi heroj pa ne zaplaci :((( ja nisam i vec sljedecih trenutaka ja sam plakala ko oblak :(( Kakvoj operaciji, cega... Onaj problem oko nekontrolisanog mokrenja izmedju katereliziranja o kojemu sam vec pisala bi se trebao rijesiti operativnim putem. Detalje cu znati tek 22/11 ako ne u oktobru u slucaju da izleti otkazano vrijeme pa nas pozvu u kratkom, roku sto se nadam da ce se desiti. Ovo cekanje ubija, ubija u svakom djelicu insana.

Da Allah olaksa i okrene na hajr, amin

Sjetite nas se dovom

Selam alejkum

hendikepiranidjecak
http://hendikepiranidjecak.blogger.ba
27/09/2012 19:00