beats by dre cheap

-25/11

Selam alejkum

Da, zvanicno mogu proglasiti nevazecom upalom onu 25/11 :) Kako sam i pisala u predhodnom postu izdesavalo se to sto se izdesavalo i ostalo je na tome. Nalazi se nisu  mijenjali sve je ostalo sasvim normalno (L, N, E) ali jos uvijek provjeravamo cesce nego sto bi trebali :/ nikako da se otmemo strahu da ce ponovo zauzeti maha :(

Esid je masaAllah, lopovise i zafrkava sve oko sebe :) Prije dva dana smo imali zajednicku veceru u skoli i oni su spremili neku predstavu. Svak je imao svoj tekst al je deda mraz  svoj zaboravio pa mu je Esid dosaptavao :) Dok su ostala djeca mirno stajala pjevajuci pjesmu, on je haman pa svaku rijec propratio pokretima ruku ili pak grimasama lica :D Neumoran je :)

26/11 u ponedeljak je ostao kuci i bukvalno se dosadjivao. Piskara on tako nesto te na kraju pokaza sta je uradio :) Napisao je 4 price :) Stvarno prave price o nekakva tri patuljka kako razgovaraju izmedju sebe pa je prva prica bila o fudbalu (zamislite Messi dobio crveni karton :D ) druga je patuljci i hobotnica, treca patuljci i pirana a cetvrta :/

Sljedece jutro je krenuo u skolu i ponese svojoj uciteljici da pokaze da nije dangubio ni kad je bolestan :) Mia se odusevila te mu rekla da sljedece jutro procita na jutarnjem okupljanju predskolaraca i prva tri razreda, ukupno pet razreda. Hajd sto je napisao price nego je nakon svake price napisao i kviz :) pa je postavljao pitanja a sve rukice u zraku kako bi odgovorile na ista. 

Miin komentar je bio: "S razlogom mozete biti veoma ponosni na njeg!" 

 

I s razlogom i bez, mi jesmo ponosni na njeg kroz sta je sve prosao i opet pun optimizma, pun ljubavi za svakog, pun osjecaja koje pokazuje i nepokazuje.

 

Da nebi pokvarila post, necu pisati o 7/12.2003; 8/12.2003; niti o 9/12 iste godine previse boli bez obzira sto je proslo 9 godina!

 

Selam alejkum

hendikepiranidjecak
http://hendikepiranidjecak.blogger.ba
07/12/2012 08:53