beats by dre cheap

Suma sumarum 2012 - 27/12-2012 - 27. post u 2012

Aman koliko  je 2-ki

Selam alejkum

Ispast ce da je postalo tradicionalno na blogu  sumirati godinu krajem godine, a meni to bas nekako bezze jer nekad pomislim da je od 1/1-2012 do ovog 27/12 proslo dva dana a opet nekad kao citava vjecnost.

Sigurna sam da nisam jedina kojoj ova 2012 nece stati u extra lijepom sjecanju, bar veci dio iste. Ne znam... Ne zelim se osvrtati na ono manje lijepo, ne zelim ostavljati prostora bolu, ne zelim zaliti!

Glupo se osjecam, jako glupo evo bas sad :) fakat ne znam sta bi izdvojila iz proteklih 12 mjeseci!? Nista se nije desilo a ipak se toliko toga desilo a da nikad manje nisam pisala. Hej, 27 postova (ukupno naslova) za cijelu godinu! Jel moguce da zapostavljam blog? Jesam li umorna samo od sebe ili od bloga ili pak od svega? Jesam li izgubila volju, snagu ili oboje?

 

Ipak, izdvojicu neke dijelove ove 2012 mada je o njima vec pisano tokom godine. Ono sto je bilo najljepse je dugi niz mjeseci bez Esidovih upala. Ono manje lijepo su 4 upale u 3 mjeseca. (ovdje mi na um pade brusnica- blogerka a znace ona sto :( i da, nju upoznah prilikom zadnje posjete Sa, toliko toga imamo zajednickog...) Bestija e coli je smorila i iscrpila prvo Esida pa onda i nas ostale (psihicki! toliko da kad je ko spomene mene automatski zaboli sve)! Jos jedno odlicno iz 2012 sto se moze izdvojiti su rezultati u skoli koje Esid pokazuje. Pohvale koje uciteljice bukvalno sipaju iz rukava je ono sto izmamljuje osmjeh svakog trenutka, svakog dana!

 

Necu ocekivati nista za 2013 ni svaku sljedecu, samo cu zeljeti i doviti za sabur i zdravlje mom evladu i svima koje volim!

(A moglo bi me nasmijati skorije rjesenje voznog parka nase porodice i jedna tekma na Bilinom polju  )

 

Vama dragi nasi zelimo isto sto i sebi, zdravlja i sabura a najvise jakog imana, amin!

hendikepiranidjecak
http://hendikepiranidjecak.blogger.ba
27/12/2012 20:22