beats by dre cheap

Zvanicno, prva upala i prvi Selexid u 2013.

Selam alejkum

Otupila sam! Dobro ste proctali, upala je tu ko zna od kad :( Prosli utorak je, iako naizgled cist urin se pokazao inficiranim sa bestijom e coli (e ona ce mi dohakati)! Ne mogu vise ni da razmisljam ni da vagam kako, zasto se desava to sto se desava. Jucer smo tek dobili odgovor na proslosedmicne nalaze :( kao sto vec rekoh inficiran. Dr nesigurna sta ce i kako ce preporuci Selexid (umjesto dosadasnjih 2X200 mg sad dobija 3X200) ali i to da danas kontaktiram AS kako bi i oni potvrdili na sto Lisa bas i nije bila odusevljena i fakat ljuta na nasu dr zbog njene neazurnosti i razvlacenja. Sad smo 6 dana na penclinima pa onda ponovo nalazi pa onda dalje, traziti UZ bubrega :/

Inace, on je masaAllah dobro i na njemu nema ama bas nikakvih promjena kao posljedica upale. Naprotiv, jako je veseo i zivahan :) jer imamo goscu :) Moja najstarija sestra nam je u zijaretu, prvi put! Djeca su odusevljena a mene vec panika drma sta ce biti 26. kad se bude vracala nazad. Dosla je sasvim iznenada :) u petak je zvanicno bila na raspustu i iz cista mira, sinula joj ideja :) "odoh sestri" :) vec u petak vecer je kupljena karta i u nedjelju poletila po prvi put u zivotu :) Do jutros nisam mogla da vjerujem da je tu :) al ovi moji mali pjetlovi joj zorom kukuricu i bude je :) Odusevljenju nema kraja :) ni nani nece da idu :)))))

 

Sjetite nas se dovom, dova nam nikad nije previse. Budite zahvalni Gospodaru na zdravlju i dovite da i kad vam da iskusenje, podari i sabura da izdrzite.

 

Selam alejkum

hendikepiranidjecak
http://hendikepiranidjecak.blogger.ba
15/01/2013 19:17