beats by dre cheap

Bioclavid 500 mg :/

Selam alejkum

I tako to jednom dodje... nit trazeno, nit zeljeno!

Nakon zavrsene terapije (koja je greskom, ne mojom, ustvari djelimicno mojom, jer sam vjerovala u matematiku mm, pio samo 5 dana umjesto 6) u  ponedeljak nazovem nasu dr. i ispricam joj o svemu. O razgovoru sa Lisom, igranja macke i misa sa njom i sa AS, za mene opasno iritirajucom i zamarajucom ulogom pin-pong loptice :( Veli ona, ja sam samo radila po njihovim uputama :/ te obeca da ce kontaktirati AS, onog istog dr sa kojim smo mi razgovarali 22/11. Iskreno, bila sam skepticna da ce se nesto desiti jako brzo. Medjutim, u srijedu zvoni tel kad ono ona :) veli, razgovarala je sa urlogom, (nikako da mu zapamtim ime) objasnila mu sve sta se desavalo zadnjih 2 mj i moj razgovor sa Lisom te totalnu nelogicnost, da ja kontaktiram nju a ona njih kako bi dogovorili UZ :/  Vec je svima kristalno jasno da se vise ne zna ni ko pije ni ko placa :(

Uglavnom, ispade da mi nismo pravili kardinalne greska sa onim "ima upale, nema upale, necemo na pencilin" i sl. Kako je urolog rekao, previse koristenja Selexida moze izazvati osim imunosti jos i druge bakterije :/ E sad, sad dolazi ono glavno :( da li se to i desilo???

U utorak ujutro, odnesemo urin na kontrolu poslije terapije kako je i dogovoreno. Ubjedjena da je sve OK i da ce nalaz biti sasvim uredan, ne nazovem jucer nasu dr kako bi cula rezultate, nego to ostavim za danas. Jutros nazovem i po baksuzluku, ona ima slobodan dan :( sekretarica, sva zbunjena ne zna jel "dosla il' posla" i sta ustvari vidi :( al nalazi su stigli. Isprenemagasmo se obje te se ona konsultova sa drugim dr i konacno donesose zakljucak! Zvace AS da oni odluce sta i kako. Faxala im nalaze i onda slijedi ono najteze, sto te izludi taman da si najsmireniji i da nemas ama bas nikakvih problema, cekanje! Cijeli dan presjedih cekajuci kad ce nazvati i tek oko 15 h zvoni tel. neki dr kojeg (cini mi se) prvi put cujem. I da, e coli je porazena selxidom ali se pojavila nova beshtija :((((((((  Rece dr i kako se zove, a ja vala i nisam zeljela da zapamtim jer sam sigurna da bi istrazivala i ko zna sta nasla o istoj :/ Ono sto o njoj (bakteriji) znam je da takodje dolazi iz crijeva :/ da nije nepoznata i opasna ( na ovo "opasna" se ja usprotivim na sto se dr nasmijao i rekao da se ne sekiram, ovdje se ja vec ko osa osjecam >:/ mislim...) Da li je Selexid 'krivac' zbog ove nove, ne znam, iskreno, nadam se da nije. Nadati se da je ova dosla sasvim slucajno. Ono sto je jos cudnije od svega je to, sto Esid nema apsolutno NIKAKVIH promjena, sasvim je normalan i sve tece kako tece osim sto je dobio fakat ogromne penciline (imena iz naslova posta) koje sasvim laganini pije, bar je prvi popio. Sljedecih 7 dana pije njih pa opet kontrola. Novi UZ cemo imati u toku narednih 4 sedmice kako je onaj urolog rekao a kad cemo znati datum, e to cemo naknadno javiti ;)

Moj hrabri djecak Esid zasluzeno nosi nadimak Hamza - LAV!!! jer ove terapije koliko god bile lagane, na sve njegove svakodnevne lijekove su zaista previse! A on unatoc svemu daje toliko dobrih rezultata u skoli i siri toliko pozitivnosti i ljubavi oko sebe da je to za nepovjerovati! Hvala Allahu pa mi ga je dao, hvala Mu na ovoj snazi da se nosim/nosimo sa svim nedacama i sto, bas onda kada posustanem, podari mi vise na ovakav ili onakav nacin. Ono sto me danas nekako "vratilo" na noge je ovo:

Ako osjetis jednoga dana veliku tugu i brigu, ne reci:"O, Gospodaru, imam veliku brigu!Nego reci:"O, brigo moja, ja imam Velikog Gospodara."

Elhamdulillah ala kuli hal - hvala Allahu na svakom stanju!

Molim Ga Uzvisenog da nam/vam uveca iman, podari zdravlja i sacuva iskusenja, amin!

hendikepiranidjecak
http://hendikepiranidjecak.blogger.ba
25/01/2013 18:39