beats by dre cheap

Ne volim vikend!

A jos manje zimu i njene duge noci!

 

Selam alejkum

Ne, nisam crnjak koji pise samo kad je gusto! Pisem kad je i lijepo, problem je sto tih lijepih stvari ima sve manje i manje :( Zeljela bi vise nego iko da pisem samo o lijepim stvarima, desavanjima, pozitivnostima. Zeljela bi da imam snage, da se nasmijem, da pisem o lopovlucima moga zlata, da vas nasmijem...

Zeljela bi da je drugacije a opet zelim da ne bude gore... Zelim toliko, isto koliko me i strah svakog novog jutra, svakog novog izmokravanja, svakog novog testa. Strah me zaspati, probuditi se, razmisljati a opet znati da nista drugacije ne mogu uraditi nego sto radim.

Ne volim vikend nikako! A opet ga volim :( Ne volim ga jer desava se uvijek isto, uvijek vikendom. Volim ga jer moje pile uziva da smo zajedno, da doruckujemo po istilahu, da mama napravi vruc somun a on uziva mljackajuci pekmez od jabuka.

I jutros je osvanula zbunjujuca nedelja. Jutros je test opet pokazao na L2 N+ bez propratnih siptoma. Veceras s po obicaju L na 2 N su negativni jer urin nije duze u mjehuru od dva sata. Sta donosi jutro? Opet rad sa dr oko urinokulture ako uopce bude na poslu posto je ova 7. sedmica haman svima zimski raspust. Ni u AS nije bolja situacija, tesko da cu koga dobiti :(  Kako su ove noci duge... a sta li donosi dan?

 

Molim Ga Uzvisenog da vas sacuva iskusenja koja ne mozete podnijeti i podari vam lijepog zdravlja, amin.

hendikepiranidjecak
http://hendikepiranidjecak.blogger.ba
10/02/2013 22:20