beats by dre cheap

Sunceva zraka :)

Esselamu alejkum

 

Jesam vrijedna jel da  evo me ponovo nakon nekoliko dana i to sa plahim haberima masaAllah.

U zadnjem postu sam napisala da ocekujem telefonski poziv za rezultate nalaza krvi koje smo radili 19/2. Kako je i dogovoreno, dr.K je zvao jucer. Grc koji je u insanu iscekujuci sta ce reci je neopisiv. Nocima prije nisam mogla spavati, ono sto sam spavala bio je cisti kosmar a sve zbog te neizvjesnosti. Cesto sam se pitala da li ljekari ikad pomisle kako je roditeljima cekati nalaze skoro mjesec dana  Ziva glava svasta izdura pa i cekanje!

 

Elem, nalazi su perfektni :) elhamdulillah, elhamdulillah. Uradjeno je jako puno analiza, one koje su glavne su stitne zlijezda i njena funkcija, hormon rasta, gustoca kostiju, razvijanje kostiju u odnosu na hormon rasta, (tu je radjen rendgen lijeve sake) D vitamin koji je prije bio ispod granice normalnog ali sa 10 μg istog danas je na 65 ng/ml masaAllah. Sve sto sam navela je jako bitno za Esidov razvoj a nista manje za njegovu svakodnevicu.
Dr. K je nakon ovako dobrih nalaza predlozio da sljedece godine redovne kontrole na endokrinologiji izostavimo a da pracenje preuzme Esidov pedijatar dr. TB. U slucaju da se ukaze potreba za ponovnom kontrolom svega i svacega, svakako da cemo se vratiti na odjeljenje. Ono sto me je na kraju razgovora "ostavilo bez rijeci" su rijeci dr.K poslate mom ljepotanu :)

"Pozdravi mi puuuuno mladog Esida, velikog djecaka punog pozitivnosti. Pozdravi ga puno i reci mu da je uvijek dobrodosao na nase odjenjenje i kao pacijent i kao posjetilac, on je naprosto sunceva zraka koja obasjava mjesto gdje se pojavi"

 

Jel treba da kazem da sam cijeli dan plakala???

Allah vas cuvao iskusenja koja ne mozete podnijeti, podario lijepog zdravlja, amin!

hendikepiranidjecak
http://hendikepiranidjecak.blogger.ba
14/03/2014 23:43