beats by dre cheap

Dva mjeseca i koji dan vise...

Esselamu alejkum

 

Dva mjeseca iscrpljivanja do zadnjeg atoma! Ne trazim ni razumjevanje niti sazaljenje (Boze sacuvaj) samo zbog sebe, sebi hocu da kazem, izgurala si!
 Boli, slama do srzi! Boli neopisivo i niko nek ni ne proba reci razumijem. jer razumije samo onaj ko je prosao isto! Ne ocekujem ni od koga da razumije ;)
Boli, ali to nema veze sa prihvatanjem  kadera ili ne! Svaki uzdisaj i izdisaj kader! Svaki treptaj bez zahmeta je kader al nam je zdravim pravim nekad tesko ujutro podici ocne kapke, zar ne? Nije u pitanju vjerovanje, nije, jer da jeste, nebi se moglo nikako prihvatiti ni zivot nit iskusenje.
Ono nesto sto se ima u nutrini, sto zari i pali svaki put kad uzdahnes, kad pomislis na ono od srca odpalo... Ima tu mnogo toga sto se opisati ne moze! Fizicki insan moze podnijeti jako jako puno. Podnosi iz dana u dan, nerealno bi bilo da nema promjena jer svaka bol ostavi svoju ranu!Esid je masaAllah dobro. Razmisljala sam i odlucila, ovo u slikama je jedan dio onog sto smo prosli. Jedan mali mali malecki djelic!

 

 

Sjeti se, jak si/jaka si! Srce ti je planina!

 

p.s. u 24 h se moze objaviti max 10 slika, mi imamo puno vise pa cemo sutra objaviti resto.

hendikepiranidjecak
http://hendikepiranidjecak.blogger.ba
27/10/2014 22:37