beats by dre cheap

Vratija se Šime :)

Esselamu alejkum

Moram priznati da je informacija da se blogger.ba gasi i meni tesko pala :( zbog toga i nije bilo postova u zadnje vrijeme. U medjuvremenu, postovi od samog pocetka HD su lagano prebacivani na novu platformu i nastavice ali HD na blogger.ba nastavlja tamo gdje je stao ;)
Udomacili smo se :)

 

Od zadnjeg pisanja, hmmm  pa i nije se pretjerano nesto desavalo. U januaru smo (greskom) ponovo posjetili endokrinologa, izgubili dan bezze al hajd. Dr. K je prosle godine greskom napisao kontrola za godinu dana a fino je dogovoreno da nastavljamo sa pedijatrom i javimo se samo ako se za to ukaze potreba. Elem, bezze smo zapucali tako daleko, izvadili krv i onda cekali zakazanu kontrolu kod dr. TB Koji je vec 3 god nas pedijatar. Nekad daaaaavno sam pisala da je TB jedan od prvih ljekara koji je pregledao naseg djecaka, uradio mali film koji od tad sluzi za edukaciju novih narastaja. Tad, prije nesto malo vise od 11 god TB i nije bas bio pretjerano optimistican. Ustvari, rekao je jako malo ali za nas je to ipak bio vjetar u ledja! Prvi koji nam je rekao da ce Esid moci sjediti :) Elem nejse...
 Termin kod TB su nam tri puta mjenjali  al ovaj treci je ipak ostao i zadnji. Jucer smo ja i moj medenjak, mamin pasha, stigli u V tacno na vrijeme :)
Dr TB nije bio jedini u ordinaciji, ovaj put sa njim je bio i drugi dr ni manje ni vise nego iz Egipta :)
Esid je veliki djecak :) masaAllah, vec sam u predhodnim postovima spominjala kako dr B sa njim razgovara k'o sa velikim :) tako je i TB. Ovaj put Esid je sasvim ispravno izredao sve lijekove i doze istih koje koristi. Kao veliki djecak razgovarao je sa TB :) a na licu dr moglo vidjeti jedino, odusevljenje i zadovoljstvo na Esidovom napretku, elhamdulillah. Za svaki slucaj, pitam ga ja (TB) sjecas li se Esida k'o bebe? Nasmija se i veli, kako da ne, ali ovo nisam ocekivao onda.
 Od svega mu je najzanimljivije bilo koliko Esid ima osjecaja u noznim prsticima. Nekoliko puta se vracao i testirao ga te ovo te ono :)
Nalazi koje smo radili polovinom januara su zadovoljavajuci. Jedan hormon, onaj isti koji je i prije tri godine bio povisen, i sad je ali kao sam, ne stvara nikakve problema i sam TB kaze da ga ne zabrinjava. Ostali su sasvim uredni hvala Allahu.
Ponovnu kontrolu nam je odredio za 9 mj, iskreno ne znam zbog cega prije al ne smeta nam :)

Do maja mjeseca imamo zatisje a onda... onda nas ceka serija kontrola prije godisnjeg odmora :)

Da ne zaboravimo prijaviti :) Ove zime smo po prvi puta stvarno bili na zimskom odmoru :) gdje, pogodite sami

Ostavljamo vas Allahu u amanet, neka vas On cuva svakog zemana i podari svaki hajr i bereket, amin

hendikepiranidjecak
http://hendikepiranidjecak.blogger.ba
26/02/2015 15:55